ACN café

Kolpingbuurt, Nijmegen

PROGRAMMA
 

Tijdens een ACN café staat een nieuwbouw)projecten centraal die kwaliteit toevoegen aan de buurt of wijk, maar misschien nog onbekend zijn bij jou en je buurtbewoners.

We nodigen architecten en landschapsarchitecten uit hun projecten toe te lichten. Je wordt ontvangen met een kopje koffie, na de presentatie volgt een rondleiding en we sluiten af met een gezellige borrel.

Bekijk de agenda voor het actuele programma.

 

Op vrijdag 2 oktober stond weer een architectuurcafé gepland in Nijmegen Oost: de Toorop en Nimco. In verband met de afgekondigde maatregelen om samenkomst van grotere groepen zoveel mogelijk te beperken en vanwege het oplopend aantal besmettingen in de regio is besloten het café uit te stellen. Jammer, want er was weer veel animo voor. Graag tot de volgende keer dus!
 

CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden