DAG VAN DE ARCHITECTUUR 2021

Building Conversation Het Vlak

Foto: Devanté Notopawiro


DENK MEE OVER HET STATION ALS ONTMOETINGSPLEK

De belangrijkste herontwikkeling in Nijmegen is die van het stationsgebied. Na jaren van achterstallig onderhoud en tussenoplossingen, wordt deze publieke entree van onze stad de komende jaren grondig verbouwd. Naast het ontvlechten van verkeersstromen ligt een grote uitdaging in het herinrichten van de publieke ruimte, die momenteel zwaar te wensen overlaat. Daarom willen ACN en Building Conversation weten hoe jij deze publieke plek ervaart. Kom naar het stationsplein op maandag 5 juli en denk mee!

Kom langs

Op maandag 5 juli kun je je ervaringen en verwachtingen over het station met ons en met elkaar delen. Je ontmoet toevallige voorbijgangers, die je anders niet zou spreken. Wat heeft het plein volgens jou nodig? Moeten het station en de spoortunnel ook voor iedereen toegankelijk zijn? En hoe zou je van deze toegangspoort tot de stad een open en uitnodigende plek maken? Praat mee door je aan te melden via info@architectuurcentrumnijmegen.nl of kom 5 juli naar het stationsplein! Nieuwe gespreksrondes starten om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur.

Dit programma zou plaatsvinden op de Dag van de Architectuur op 19 juni, – maar is in verband met coronabeperkingen verplaatst naar maandag 5 juli.