top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik 18 jun // Dag van de Architectuur

ROUTEKAART PROJECTEN ARCHITECTUURPRIJS NIJMEGEN


Nieuwsgierig hoe de voor de Architectuurprijs Nijmegen 2021 geselecteerde projecten er van buiten of binnen uitzien? Op zaterdag 18 juni kon je tussen 11:00 en 16:00 uur je favoriete gebouwen bezoeken tijdens de Dag van de Architectuur.

Ter gelegenheid van de Dag van de Architectuur maakte Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) een routekaart waarmee je zelf op pad kunt. Hierop staan alle projecten (m.u.v. A Hidden House)

die in 2020 en 2021 gerealiseerd zijn in de gemeente

Nijmegen en nog in de run zijn de vakjury-, duurzaamheids- en/of publieksprijs. Met deze kaart kon je je eigen route uitstippelen tijdens de Dag van de Architectuur. Na afloop van de Uitreiking van de Architectuurprijs Nijmegen 2021 publiceert ACN een nieuwe editie van de kaart met daarop alle prijswinnaars.

Over Architectuurprijs Nijmegen

Elke twee jaar reikt het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) in opdracht van gemeente Nijmegen de vakjury-, duurzaamheids- en publieksprijs uit. Met deze prijzen wil ACN de kwaliteit van de architectuur in Nijmegen bevorderen, goed opdrachtgeverschap stimuleren en architectuur bij een breed publiek onder de aandacht brengen.
Een papieren editie van de kaart te verkrijgen bij VVV-Nijmegen.

 

Met videomakers niek&nena brachten we de zesentwintig projecten in beeld die geselecteerd zijn voor de Architectuurprijs NIjmegen 2021. Bekijk alvast hoe de gebouwen er van buiten en binnen uitzien.

135 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page