top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik ACN café: ‘Hatert vernieuwt en vergroent’

Bekijk hier het verslag van het Architectuurcafé op 11 oktober in Hatert.

Na het welkom heten van de ongeveer 30 aanwezigen gaf stedenbouwkundige Kees Teeken een korte inleiding van hoe Hatert in de jaren '60 van de vorige eeuw agrarisch dorpslint is veranderd tot een stedelijke wijk. Architect Peer Wolkers (Omni Architecten) gaf aan de hand van ontwerpschetsen een toelichting op het plan van laagbouw- en hoogbouwwoningen op het Circusterrein. Architect Vera Yanovshtchinsky loodste ons door het ontwerpproces van de 6 donkergrijze woonblokken aan de Kort van Lindenstraat. Tot slot gaf Architect Maartje Lammers een toelichting op de woontoren ‘Centrale Hart’.

Foto door: Martin van Cauter (Fa. Giesbers Wijchen)

55 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page