ARCHITECTUURPRIJS NIJMEGEN 2019

Architectuurprijs Nijmegen
De Architectuurprijs Nijmegen is een terugkerende prijs die wordt uitgereikt door de gemeente Nijmegen. De organisatie is in handen van het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN).  De jurering wordt gedaan door een roulerende onafhankelijke jury. 

 

Doel
De Architectuurprijs Nijmegen heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de stimulering van de kwaliteit van de architectuur in Nijmegen. De prijsuitreiking wordt gezien als een geschikt discussie- en ontmoetingsplatform voor architecten, bouwers, woningcorporaties, toeleveringsbedrijven, provinciale, regionale en lokale bestuurders en geïnteresseerde burgers.

Publieksprijs

​​In totaal hebben negenentwintig kandidaten zich aangemeld. Uit al deze kandidaten kun je jouw eigen favorieten kiezen. Het project met de meeste stemmen wint de Publieksprijs 2019. De Architectuurprijs Nijmegen 2019, Duurzaamheidsprijs en de Publieksprijs worden op 6 februari uitgereikt in de Stadsschouwburg Nijmegen.

STEMMEN IS MOGELIJK VAN 1 JANUARI T/M 31 JANUARI.
Stemmen buiten deze periode worden niet meegeteld.

 

LET OP: Om de stemming eerlijk te laten verlopen, is per IP-adres één stem mogelijk. Heeft een huisgenoot of collega al gestemd via jullie internetaansluiting? Dan kun je alsnog je stem uitbrengen via het netwerk van je telefoon (Wifi uitschakelen) of vanaf een ander IP-adres. Zorg er daarnaast voor dat je drie verschillende projecten selecteert. Dubbelingen in je top 3 filteren we eruit en rekenen we niet mee.

Het is niet meer mogelijk om voor de publieksprijs te stemmen. De stemmogelijkheid sloot op 31 januari. Op 6 februari maken we de winnaar bekend.

CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden