top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik; Lancering Tolhuis Belevingskaart

Op woensdag 2 oktober werd de Tolhuis Belevingskaart gelanceerd! Wethouder wijken Bert Velthuis onthulde de kaart samen met bewoners en kinderen uit de wijk op het schoolplein van brede school De Dukendonck. Daarna werden de kaarten aan wijkbewoners en geïnteresseerden uitgedeeld. Er was door de bewoners zelf gezorgd voor soep, broodjes en limo en aansluitend konden kinderen deelnemen aan een speciaal voor hen bedachte speurtocht. Volwassenen liepen onder deskundige begeleiding mee met de Flora- en Fauna belevingstocht.

Ook nieuwsgierig? De kaart is verkrijgbaar bij het wijkcentrum Dukenburg, de buurthuiskamer in Tolhuis, bibliotheek Zwanenveld, de VVV en bij ons in het ACN.

54 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page