Terugblik; Lancering Tolhuis Belevingskaart

Op woensdag 2 oktober werd de Tolhuis Belevingskaart gelanceerd! Wethouder wijken Bert Velthuis onthulde de kaart samen met bewoners en kinderen uit de wijk op het schoolplein van brede school De Dukendonck. Daarna werden de kaarten aan wijkbewoners en geïnteresseerden uitgedeeld. Er was door de bewoners zelf gezorgd voor soep, broodjes en limo en aansluitend konden kinderen deelnemen aan een speciaal voor hen bedachte speurtocht. Volwassenen liepen onder deskundige begeleiding mee met de Flora- en Fauna belevingstocht.

Ook nieuwsgierig? De kaart is verkrijgbaar bij het wijkcentrum Dukenburg, de buurthuiskamer in Tolhuis, bibliotheek Zwanenveld, de VVV en bij ons in het ACN.

33 keer bekeken
CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden