Terugblik; Gelukkig wonen = samen stadmaken

ACN presenteert

Maandagavond 15 april organiseerden LUX en ACN de eerste avond van de reeks Gelukkig Wonen = . In een uitverkochte zaal 7 van LUX presenteerden vier stadmakers zich aan het publiek, lichtte geluksexpert Roos Dohmen toe wat is geluk eigenlijk is, hield hoogleraar aan de UvA Zef Hemel een pleidooi voor het stedelijk leven en deed het publiek mee met de workshop 'stadmaken in Nijmegen'.

Lees hier het verslag

In drie avonden kijken ACN en LUX met een frisse blik naar de mogelijkheden voor het (architectonisch) ontwerp in relatie tot geluk. We nodigen onderzoekers en ontwerpers uit, die wetenschappelijke inzichten kunnen verbinden aan de fysieke ruimte. Van autonome keuzes kunnen maken en meer groen in onze omgeving tot een samenleving waarin we samen onze woningen ontwikkelen.

132 keer bekeken
CONTACT
OVER

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden