top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik; Green Capital Legacy, ACN en NOP in LUX

Wat heeft alle aandacht voor een groene en gezonde wereld hen nu eigenlijk opgeleverd?

Op alweer de 11e editie van de 20x20 stonden 12 sprekers met uiteenlopende disciplines op het podium: architectuur, fotografie, wetenschap, kunst, grafische vormgeving, mode, landschapsarchitectuur, communicatie en muziek. Het Nijmeegs Ontwerp Platform en het Architectuurcentrum Nijmegen hadden ze uitgenodigd om hun werk te presenteren aan de hand van één thema. Hét thema van deze tijd en van Nijmegen in het bijzonder moest een vervolg krijgen; en zo ontstond ‘The Legacy of Nijmegen Green Capital’. Want wat heeft alle aandacht voor een groene en gezonde wereld hen nu eigenlijk opgeleverd, welke visie hebben zij op een duurzamere toekomst en hoe zien we dat terug in hun werk? Dat waren vragen die we beantwoord wilden zien.

90 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page