Winnaar fotowedstrijd #MeinHaus bekend

De winnaar van de ACN fotowedstrijd #MeinHaus is Jac de Cock. Hij stuurde ons een prachtige foto van een winterkoning die op uitvliegen staat in een door hem speciaal gevlochten nestje. Veel waardering had de jury ook voor Rosan Slebioda, omdat ze op verschillende vlakken inziet wat de waarde is van natuurlijke elementen in de tuin. Jac, gefeliciteerd! Jouw nieuwe vogelhuisje made in Nijmegen komt naar je toe. Voor alle inzenders: Bij deze nogmaals dank!


Om biodiversiteit in steden te stimuleren, moeten we onze omgeving anders inrichten. En volgens ons barst het in Nijmegen al van de mooie, creatieve en effectieve voorbeelden. Die brachten we in beeld met de fotowedstrijd MeinHaus. De 5 beste voorbeelden kwamen van Jac de Cock, Els Kuijpers, Annemarie van der Hoek, Thea van de Water en Rosan Slebioda. Zij winnen het boek ‘Darwin in de stad’ van Menno Schilthuizen. Jac krijgt bovendien een vogelvilla made in Nijmegen cadeau.

Samen met stadsvogeladviseur Jochem Kühnen, ontwerper Anne Hopman en fotograaf Thea van den Heuvel kozen we de beste foto. Volg ons op Instagram, deel jouw foto van jouw huis, tuin, straat of balkon, en gebruik de #natuurinclusief

*We vinden het leuk om foto’s te gebruiken op onze site en social media. Wanneer je de foto upload met #natuurinclusief geef je automatisch toestemming voor het gebruik van de foto. Wij vermelden dan uiteraard jouw naam of Instagramaccount.


Inzendingen, klik op de foto voor meer info

428 keer bekeken

Gerelateerde posts

Alles weergeven
CONTACT
OVER

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2021 | Alle rechten voorbehouden