top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik ACN verkent: Strijp-S-T-R en Woensel-West

ACN verkent

Op vrijdag 28 juni organiseerde het Architectuurcentrum Nijmegen een dagexcursie naar het voormalige Philipsterrein in Eindhoven. Philips liet met zijn vertrek uit Strijp (S, T en R) een terrein vol industrieel-historisch erfgoed na. Het voormalige afgesloten fabrieksterrein of ‘De Verboden Stad’ wordt nu ontwikkeld tot een broedplaats voor de creatieve sector met nieuwe wooneenheden, innovatieve bedrijven, horeca en sportvoorzieningen.

Met 46 deelnemers genoten we van een zeer boeiende, verrassende en inspirerende dag onder leiding van Boudie Hoogedeure (GEVA Vastgoed) verantwoordelijk voor de herontwikkeling van STRIJP T, Erna van Holland (procesmanager stedelijke vernieuwing Strijp R), projectmanager Alwin Beernink van Park Strijp Beheer en Niels Walters (Tarra Architecten), architect van de inbreidingsopgave in Woensel-West.

Hieronder het beeldverslag van een geslaagde dag!

80 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page