top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik Gelukkig wonen = samen stadmaken


ACN presenteert

Maandagavond 15 april organiseerden LUX en ACN de eerste avond van de reeks Gelukkig Wonen = . In een uitverkochte zaal 7 van LUX presenteerden vier stadmakers zich aan het publiek, lichtte geluksexpert Roos Dohmen toe wat is geluk eigenlijk is, hield hoogleraar aan de UvA Zef Hemel een pleidooi voor het stedelijk leven en deed het publiek mee met de workshop 'stadmaken in Nijmegen'.

In drie avonden kijken ACN en LUX met een frisse blik naar de mogelijkheden voor het (architectonisch) ontwerp in relatie tot geluk. We nodigen onderzoekers en ontwerpers uit, die wetenschappelijke inzichten kunnen verbinden aan de fysieke ruimte. Van autonome keuzes kunnen maken en meer groen in onze omgeving tot een samenleving waarin we samen onze woningen ontwikkelen.


17 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page