top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik ACN café op 'De Houtwerf'

Dit maal was het Architectuurcafé op locatie en te gast op de ´De Houtwerf´, een nieuwe creatieve hotspot gelegen aan het begin van de Hatertseweg te Nijmegen. Studenten van de minor Low Ec High Tec, van het HAN leermeesterlab, presenteerden hun studieontwerp voor het te behouden fabrieksdeel van Oscar Leeuw binnen het Honigcomplex aan het Waalfront. Tevens was Tjakko Smit, directeur projecten bij BPD gebiedsontwikkeling te gast. Hij gaf inzicht in de laatste informatie over de sloop- en bouwplannen van het nieuw vorm te geven Honigcomplex.

Laurien Renckens en Alwin Willems – initiatiefnemers van het voormalige bedrijvencomplex – hebben ons hun prachtige multifunctionele ruimte ter beschikking gesteld, waar momenteel Thea van den Heuvel haar architectuurfoto´s exposeert. Ruim 60 bezoekers zijn aanwezig.

56 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page