top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik Architectuurprijs Nijmegen 2017

"We willen weten wie er gewonnen heeft!" Op maandagavond 29 januari werd de Architectuurprijs Nijmegen voor de zesde keer uitgereikt.

Ruim 200 mensen woonden de uitreiking bij. De vakjuryprijs ging naar de renovatie van Tandheelkunde (Inbo architecten), de publieksprijs was voor de Lentloperbrug (Ney&Partners) en de duurzaamheidsprijs kende als verrassende winnaar het Van der Valk hotel Lent (Wiegerinck architecten). Landschapsarchitect Clim Sorée (Bosch Slabbers) toonde in een boeiende presentatie de impact van de energietransitie op ons landschap. Aansluitend debatteerde Nijmeegse politici over de vraag hoe Nijmegen een stad wordt die duurzaamheid stimuleert, zonder de burger teveel verplichtingen op te leggen.

123 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page