Een stad die schaamteloos.....


Een stad die schaamteloos haar verleden herschrijven wil verliest elk recht op de titel ‘oudste stad van Nederland’. Oud heeft in deze stad geen betekenis meer, evenmin als nieuw. Deze stad is voor altijd afgesneden van haar wordingsgeschiedenis. Een onbegrijpelijke brei van tijden. Voor deze stad verdwijnt haar geschiedenis in een moeras van ongedifferentieerde tijdeloosheid.

184 keer bekeken
CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden