• ACN

Dag van de Architectuur: Running Dinner in Nijmegen Noord

Nijmegen maakt een sterke groei door. Hoe ziet dat nieuwe Nijmegen er uit? En hoe Nijmeegs is het? Om dat te weten te komen liepen 30 deelnemers mee door de Waalsprong. Op het programma stonden de HomeRun (Bedeaux de Bouwer Architecten), Prins Maurits (Frank Willems Architecten), Lofthome (BKVV Architecten), een ecologische twee-onder-een-kap-woning (Van Laarhoven Architecten), Kip in aubergine, Witlof-rodebietentaartjes, verse Sushi, Pogaça en Portugese wijn. Het bleek uitstekend te combineren.

Lees hier het verslag van de dag.

95 keer bekeken
CONTACT
OVER

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden