• ACN

Special-avond Update Waalfront

Het voormalige industriegebied tussen de binnenstad en De Oversteek wordt momenteel ontwikkeld tot gewilde woonwijk aan het water. Wat is de huidige identiteit van het gebied? Hoe verhouden de ontwikkelingen zich tot de gelaagde geschiedenis? En zitten we hiermee op de goede weg? Op dinsdag 23 mei organiseerde het Architectuurcentrum Nijmegen de Special-avond Update Waalfront over de identiteit van het westelijk stadsdeel.

Lees hier het verslag van de avond.

141 keer bekeken
CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden