Special-avond Go West: CS als stedelijke schakel

Nijmegen is goed bereikbaar, maar het Nijmeegse station laat behoorlijk te wensen over. Hoe krijgt Nijmegen een station dat beter aansluit op de stad, functioneel is en tegelijk een prettige verblijfsplek? De gemeente Nijmegen, ProRail, NS en de provincie Gelderland werken aan een plan voor betere ontsluiting, een extra spoor en nieuwe functies. Drie studententeams van de Radboud Universiteit (Spatial Planning) gaven een voorproefje met hun visie op het nieuwe gebied.

Lees hier het verslag van de avond.

143 keer bekeken
CONTACT
OVER

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden