Terugblik Architectuur documentaire avonden - Ongewone Ontwerpen

Op de vierde avond van deze reeks zagen we de film "Terug naar Fogo Islands". Architect Todd Saunders keert terug naar de plek van zijn jeugd, het New Foundland ten Noord-Oosten van Canada, om er een bijzonder project te realiseren. Verder vertelden de architecten Alexandra Dietzsch en Dieter Dettling hun visie op Duurzaamheid aan de hand van een aantal door hen ontwikkelde projecten.

34 keer bekeken
CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden