top of page
  • Foto van schrijverACN

ACN verkent: podcast met Jeroen Glissenaar


Ontdekkingstochten

Dit voorjaar betrekken we aanvullend op onze vaste gidsen ook gidsen van buiten de stad en bij voorkeur met een niet ruimtelijke achtergrond. Op die manier importeren we nieuwe perspectieven en verhalen. We formuleren samen een opdracht of laten ons verassen door nieuwe ideeën. De verhalen worden als podcast toegankelijk gemaakt voor een breed publiek. Heel toepasselijk in deze tijden. Onze eerste gids is parkwachter Jeroen Glissenaar. Jeroen is beheerder monumentale parken en parkwachter van het Sonsbeekpark in Arnhem. Hij heeft veel ervaring met Urban Forestry en richt zich op de stijgende vraag naar de beleving van de groene ruimte.

Jeroen genoot samen met radiomaker Jozien Wijkhuijs van het Goffertpark. "Indrukwekkend te zien hoe het relatief jonge park nu al functioneert." Tips had hij ook: "Pak nu er geen evenementen zijn het gras aan en versterk de relatie tussen het 'bos' en het 'park'."


Luister zelf en loop mee!In mei en juni volgen het designcollectief Pink Pony Express uit Amsterdam en schrijfster/kunstenaar Ilona Verhoeven uit Berlijn.

147 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page