Terugblik; De beleving van Tolhuis

ACN café

“Het is een geweldige wijk om in te wonen”, dat was kort gezegd de belangrijkste conclusie van bewoners op deze door het ACN georganiseerde middag. Te gast waren Pepijn Sluiter, directeur van het ACN, Stedenbouwkundige Kees Teeken, Marieke van Doorn van het bureau DoornRoos Imageneers en Architect Stan Mathijssen van INBO architecten.

Lees hier het verslag.

34 keer bekeken
CONTACT
OVER

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden