top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik; Vormgeven aan het Nijmeegse energielandschap (debat avond)

Nederland schakelt over op duurzame energie. Hoe geven we die energietransitie vorm en wat betekent dit voor Nijmegen?

Michiel Brouwer, senior consultant stedelijke ontwikkeling, gaf inzicht in de schaal en impact van deze enorme transitie. Professor landschapsarchitectuur Sven Stremke presenteerde experimentele en alternatieve ontwerpen voor windmolenparken en zonneakkers. Lianne Polinder, ontwerper bij Design Innovation Group, liet zien hoe de door DIG ontwikkelde zonnepanelen de aanblik van stad en land verfraaien. En we spraken met Kees Baijens, site manager bij Engie, over de laatste ontwikkelingen op het terrein van de oude Nijmeegse energiecentrale.

Het verslag volgt

67 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page