top of page
  • Foto van schrijverACN

Terugblik: ACN college 'Stedelijke identiteit' deel I

foto: Betoog en Beton

Het Architectuurcentrum Nijmegen presenteert dit najaar 3 avonden over het thema ‘stedelijke identiteit’. Aan de hand van drie centrale vragen verkennen we dit actuele thema over wat Nijmegen is of zou moeten zijn. 1. Wat is de zin of onzin van stedelijke identiteit? 2. Hoe veranderlijk is stedelijke identiteit? 3. En wie werken er nu aan de toekomstige Nijmeegse identiteit?

Afgelopen 17 oktober vond de eerste avond plaats onder leiding van Prof. dr. Nico Nelissen. Te gast was Wouter Jan Verheul, universitair docent en onderzoeker op het gebied van het stedelijk ontwikkelingsmanagement aan de TU Delft.

Kaartjes voor de volgende avond zijn te koop via De Lindenberg.

63 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page