top of page

Groepsactiviteiten

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, teambuilding -of groepsactiviteit? Laat het ons weten! Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Lattedralen
Het creëren van artistieke bouwwerken door het stapelen van honderden latten - een actieve workshop waarbij teamwork voorop staat…

Het Architectuurcentrum Nijmegen geeft met veel plezier de workshop Lattedralen. In goed overleg zal elk team een aantal stapelmethoden uitproberen en deze toepassen in een bouwwerk. De manier van werken (het stapelen van latten in combinatie met het snelle resultaat), heeft op de deelnemers een motiverende uitwerking. De methode leent zich bij uitstek voor het oefenen in samenwerken; het start met een goed idee of ontwerp waarna de groep samen een (origineel) kunstwerk bouwt. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van verbindingsmiddelen, vergt het stapelen precisie, concentratievermogen en creativiteit.

Interesse? Bekijk het boekingsformulier.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via:
lattedralen@architectuurcentrumnijmegen.nl

Groepsrondleidingen

Het Architectuurcentrum Nijmegen organiseert rondleidingen voor groepen, bedrijven, scholen en andere instellingen.

Een rondleiding voor 20 personen kost € 70,- per uur en € 62,50 per uur voor onderwijsgroepen. De rondleidingen duren een uur, maar zijn desgewenst te verlengen.

Hier vind je een greep uit ons aanbod.

 

Wij verzorgen daarnaast rondleidingen door het Valkhof, de 19de-eeuwse ring, het Mariënburgcomplex, het Dobbelmancomplex, het Limosterrein, herbestemde kloosters/kerken en het Willemskwartier. En mocht ej zelf suggesties hebben, dan horen wij dat graag!

Meer informatie?

Neem contact met ons op via:
rondleiding@architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen organiseert het hele jaar door diverse activiteiten op het gebied van architectuur. Maandelijks vind er een rondleiding, architectuur documentaire avond en een Architectuurcafé plaats. Daarnaast worden ook activiteiten op aanvraag georganiseerd. 

bottom of page