• ACN

31 jan // ACN verkent: Audiotour Walk of the Town


Tijdens deze audiotour neemt Jozien Wijkhuijs ons mee langs de groene lijn van Walk of the Town. Walk of the Town is een belevingsroute door de stad langs culturele hotspots, historische en iconische bouwwerken met bijzondere uitzichten. Het project is in september 2020 gelanceerd en neemt je op een toegankelijke en speelse manier mee door het centrum, zonder app of gids.

Jozien stond in opdracht van de gemeente aan de basis van dit project en ontwierp de route.

Tijdens de tour vertelt zij over de ontstaansgeschiedenis van de lijn, de keuzes die ervoor zijn gemaakt, het kunstproject dat erbij hoort en de mooie, onontdekte plekken van Nijmegen.


Naar de podcast!


illustratie: Studio Another Day


Jozien Wijkhuijs (1989) is journalist en radiomaker. Ze studeerde Literatuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit. Op dit moment schrijft ze voor verschillende media en is ze eindredacteur voor stadsplattegronden van steden uit heel Europa. Ook maakt ze samen met radiomaker Dennis Gaens audiotours over het dagelijks leven. Jozien is een van de redacteuren van de ACN redactie Hoog // Diep.


Klik op de route voor een groter beeld

route: intonijmegen


285 keer bekeken

Gerelateerde posts

Alles weergeven
CONTACT
OVER

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden