• ACN

Terugblik ACN café - podium voor jonge ontwerpers

Vrijdagmiddag 9 maart is het derde Architectuurcafé van dit jaar gehouden in het Architectuurcentrum Nijmegen aan de Spoorstraat. Te gast waren Buro Winters en Air-Architectuur uit Nijmegen. Ongeveer 20-25 bezoekers zijn op dit café afgekomen. Twee jonge ontwerpers van Buro Winters, Moniek Bastiaansen en Sven Baars zouden een toelichting geven maar op het laatste moment viel Sven Baars af vanwege hevige griep. Hij werd vervangen door Arjan Winters. Air-Architecten werd vertegenwoordigd door Kurt Gouwy.

Na een korte introductie van Pepijn Sluiter en Kees Teeken was het woord aan de gastsprekers.

Lees hier het volledige verslag

72 keer bekeken
CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden