Terugblik Architectuurcafé II 13 oktober

Het architectuur café van vrijdag de 13e oktober was het eerste café op locatie. Ruim zestig mensen waren afgekomen op de ontmoeting met de Paters Jezuïeten en hun nieuwe behuizing aan de Heijendaalseweg. Aqua Viva is een ontwikkeling van en voor de Paters Jezuïeten. Daarna is Brede School Brakkestein bezocht.

Lees hier het verslag.

52 keer bekeken
CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden