• ACN

Terugblik: Kick-off Architectuurcafé, podium voor jonge ontwerpers

Ondanks of juist dankzij de regen stroomt het Architectuurcafé op vrijdagmiddag 8 september langzaam vol. Oude bekenden, nieuwe gezichten. Vanmiddag geven twee jonge architecten hun visie op hun vakgebied. Ward Boeijen van Boeijenjong Architecten trapt af, gevolgd door Koen Geraedts van Atelier Herbestemming.

Het volgende Architectuurcafé is op locatie. Architectenbureaus Diederendirrix, Factor en EVA leiden ons door hun ontwerp voor de Brede School en woningbouw en drukkerij Aqua Viva in Brakkestein. 13 oktober Aqua Viva, in de Aula Heyendaalseweg 290, Nijmegen Programma start om 16:00 uur, inloop vanaf 15:30. (gratis entree)

Lees hier het verslag van het café.

67 keer bekeken
CONTACT
OVER

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden