Terugblik: Architectuur documentaire avond

17 Oct 2017

foto: Betoog en Beton 

 

Het Architectuurcentrum Nijmegen presenteert dit najaar 3 avonden over het thema ‘stedelijke identiteit’. Aan de hand van drie centrale vragen verkennen we dit actuele thema over wat Nijmegen is of zou moeten zijn.
1. Wat is de zin of onzin van stedelijke identiteit?
2. Hoe veranderlijk is stedelijke identiteit?
3. En wie werken er nu aan de toekomstige Nijmeegse identiteit?

 

Afgelopen 17 oktober vond de eerste avond plaats onder leiding van Prof. dr. Nico Nelissen. Te gast was Wouter Jan Verheul, universitair docent en onderzoeker op het gebied van het stedelijk ontwikkelingsmanagement aan de TU Delft.

 

Kaartjes voor de volgende avond zijn te koop via De Lindenberg.

 

Lees hier het verslag.

Please reload

CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

  • Facebook - Black Circle
OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden