• ACN

Fotowedstrijd: Mein Haus

Bijgewerkt: mei 15



foto: Jochem Kühnen


Om biodiversiteit in steden te stimuleren, moeten we onze omgeving anders inrichten. En volgens ons barst het in Nijmegen al van de mooie, creatieve en effectieve voorbeelden. Die brengen we graag in beeld! Dus: hoe zorg jij ervoor dat jouw dak, gevel, balkon of tuin zo is ontworpen dat vogels, vleermuizen en insecten er goed kunnen wonen? De 5 beste voorbeelden winnen het boek ‘Darwin in de stad’ van Menno Schilthuizen. De nummer 1 krijgt bovendien een kekke vogelvilla made in Nijmegen cadeau.

Volg ons op Instagram, deel jouw foto van jouw huis, tuin, straat of balkon, en gebruik de #natuurinclusief *

Samen met stadsvogeladviseur Jochem Kühnen, ontwerper Anne Hopman en fotograaf Thea van den Heuvel kiezen we de beste foto. De winnaars en hun mooiste beelden maken we in onze nieuwsbrief van juni bekend.

HOE STUUR JE EEN FOTO IN?

1. Maak in mei een foto van natuurinclusief ontwerp. 2. Upload hem op Instagram of Facebook met de hashtag #natuurinclusief #MeinHaus 3. Tag @ArchitectuurcentrumNijmegen in je foto. 4. Volg onze nieuwsbrief (link) voor de uitslag.


Geen social media? Stuur dan je foto naar info@architectuurcentrumnijmegen.nl

Plaatsen wij hem weer online!

*Wij vinden het leuk om foto’s te gebruiken op onze site en social media. Wanneer je de foto upload met #natuurinclusief geef je automatisch toestemming voor het gebruik van de foto. Wij vermelden dan uiteraard jouw Instagramaccount.

99 keer bekeken
CONTACT

Architectuurcentrum Nijmegen

Spoorstraat 268

6511 AH Nijmegen

06 11620217

info@architectuurcentrumnijmegen.nl

www.architectuurcentrumnijmegen.nl

  • Facebook - Black Circle
OVER

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen. In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen. Lees meer...

© Stichting Architectuurcentrum Nijmegen 2020 | Alle rechten voorbehouden